#LEKKERTHUIS, editie 1

We zitten er maar mooi mee, met deze pandemie. U kunt zich er net zo weinig aan onttrekken als wij van uitgeverij New Skool Media. Nu ja, wij blijven prachtige magazines maken - zoals Roots, delicious., Zin en Elsevier Weekblad – waarvan we hopen dat die u uw bestaan veraangenamen en verhelderen. Dus met ons gaat het goed.

Sterker nog: wij maken van de nood een deugd. Speciaal voor alle thuisblijvers in Nederland stellen wij vanaf nu iedere week een E-magazine samen, met onze allerbeste verhalen. Dus óók uit Vorsten, Fiets, Seasons, KIJK en nog veel meer tijdschriften. En dat kost u helemaal niets, we delen ze graag met u en iedereen die dat wil.

In dit e-magazine leest en ziet u dus een variëteit aan artikelen. In ieder geval: een onthullende reportage uit Nederland, een zeer persoonlijk interview en een smakelijk recept. En nog veel meer! Zodat thuisblijven iets meer een pleziertje wordt.

Maak er het beste van!

Nathan Vos, samensteller #LEKKERTHUIS

03

Coronavirus survivalkit

Thuiszitten is maar voor even leuk. Hoe komt u de komende tijd door?

04

Interview: Martine van Os

Ze veroverde televisiekijkers met haar interviews. Nu is ze zelf aan de beurt.

05

Troost van gegrilde kip

Nu verzetjes buitenshuis vervallen, wordt de maaltijd het hoogtepunt.

06

KIJK Kort

Nieuws uit de wereld van wetenschap en technologie, heet van de naald.

07

Hoe Zwift je sterker maakt

Er is een wereld waar je op ieder moment van de dag lekker droog kunt fietsen.

08

Ter lering en vermaak

Een selectie van zaken voor verpozing óf inspiratie.

09

Contact

#LEKKERTHUIS wordt u aangeboden door New Skool Media. U ontvangt dit gratis online magazine omdat u een abonnement heeft op één van de producten van New Skool Media. In het magazine vindt u iedere week een selectie van onze beste artikelen. Wij hopen u zo in deze uitdagende tijd wat extra ontspanning of inspiratie te kunnen bieden.

#stayhome #stayhealthy